EVEN VOORSTELLEN

 

Theaterbureau Spotlight bestaat sinds mei 2006 maar decennia daarvoor was ik al werkzaam in het theater.

 In 1974 begonnen in de (oude) Rotterdamse Schouwburg, die toen onder leiding stond van Juffrouw (!) Buursink. Later zwaaide Rob Wiegman de scepter. Er zijn slechtere leermeesters denkbaar. Ik mocht mij vooral bemoeien met het secretariaat en (wat toen nog gewoon) publiciteit heette.

 

Na 13 jaar overgestapt naar het Nederlands Dans Theater dat toen nog onder leiding stond van mede oprichter Carel Birnie. Eerst om voor de afdeling techniek de administratie te stroomlijnen om vervolgens na een jaar de publiciteit te gaan verzorgen voor het NDT buiten Den Haag, binnen Nederland. Tevens was ik verantwoordelijk voor de groepswerving bij scholen en bedrijven. De laatste drie jaar was ik bedrijfsleider waarvan 1 jaar als hoofd ad interim van de afdeling bedrijfsleiding.

 

In januari 2002 teruggekeerd naar Rotterdam, oude Luxor Theater. Drie jaar gefungeerd als hoofd van de afdeling marketing en communicatie van het oude Luxor. I.v.m. verbouwingsperikelen ook nog een jaar als medewerker van de afdeling Marketing en Communicatie gewerkt in het nieuwe Luxor Theater.

 

In mei 2006 gestart met Theaterbureau Spotlight.  Een van de eerste ‘klussen’ was de programmering van de R’Uitmarkt daarnaast trad ik op als impresario voor kleine zaalproducties. In 2009 is de R’Uitmarkt opgehouden te bestaan en heb ik de impresariaatswerkzaamheden vaarwel gezegd.

 

Vanaf dat moment richt ik mij voornamelijk op communicatie- en marketingwerkzaamheden bij theaters en gezelschappen en programmering van festivals/uitmarkten/previews.

 

Inmiddels ruim 35 jaar ervaring die ik volop voor u wil blijven inzetten. 

Zie hier voor mijn CV.

 

Graag tot ziens!

Tekstvak: Contact:
Theaterbureau Spotlight
Marja Copier
Lijsterbeslaan 91
3053 NJ Rotterdam
Marja@theaterbureauspotlight.nl
010 - 422 71 83
06 - 234 04 766
Skype: tbspotlight
Tekstvak: 									Theaterbureau Spotlight
Tekstvak: Theaterbureau Spotlight is actief op het gebied van pr/marketing in de culturele sector.
Daarnaast verzorgt het bureau de programmering voor festivals/previews/uitmarkten etc.

23 augustus 2012

Even voorstellen

Over M&C

Over programmering

Presentatoren

Opdrachtgevers

Links

Curriculum Vitae